Évek óta újra és újra felmerült egy Aszfaltszaggatós edzőtábor megszervezésének ötlete, végül 2012 augusztusára lett belőle valóság. A vártnál valamivel szerényebb létszámú, de igazán jó kis csapat jött össze a három napos hétvégére. A Keszei család (Kata, Kriszta, Ábel, Bandi) autóval, míg a többiek (Olivér, Korpa, Timi és Roli) biciklivel jutottak el a helyszínre péntek délután. Kistolmács Letenye és Bázakerettye között fekszik, Zalaegerszegtől mintegy 50-55 km-re.

A terep tökéletesen alkalmas volt akár futásra, akár biciklis kirándulásra, akár túrázásra. Az edzéseken kívül finom és kiadós (napi háromszori) étkezésben részesültünk, ráadásul igencsak kellemes, nyárhoz képest hűvös időt fogtunk ki (azért a szombat reggeli eső megijesztett bennünk egy kicsit). Szóval minden adott volt a zavartalan sportoláshoz, éltünk is bőven a lehetőséggel (én magam a hétvégén 130 km biciklit és 48 km futást gyűjtöttem össze, de az edzésekről nem is szeretnék többet írni, ugyanis Korpa vállalta a "szakmai beszámoló" elkészítését :-D ).

Személy szerint úgy értékelem, hogy az edzőtábor a sportoláson túl elsősorban a közösség építésére nyújt egy kiváló alkalmat. Ilyen szempontból elmondhatjuk, hogy mi nyolcan jól éreztük magunkat egymás társaságában: szinte végig együtt voltunk, sétáltunk, sokat beszélgettünk (futásról meg sok minden másról is), sokat nevettünk. A végén Olitól még egy nagy titkot is megtudhattunk, persze mi ez ahhoz képest, amit aztán Korpa árult el a lábujjairól... A titkok persze köztünk maradnak, úgy kell annak, aki nem jött el az edzőtáborra, egye csak a kíváncsiság! :)

Tényleg csak egy dolgot sajnálunk: hogy lehettünk volna többen is, akkor biztosan még vidámabb lett volna a hangulat, de panaszra így sincs okunk! Korpától akkor várjuk a szakmai részt, no meg egy beszámolót a kullancsos sztori végéről!

További képek

A bejegyzés trackback címe:

https://maratonfuto.blog.hu/api/trackback/id/tr864710185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

korpaZASZ · http://korpa.blog.hu/ 2012.08.13. 21:59:20

Holnap reggel megyek a Pilisbe futni, utána lesz életszerű a poén:)
süti beállítások módosítása